AURINKOPANEELIT

Ekologista energiaa talon sähköntarpeisiin

 

MYYMME JA ASENNAMME AURINKOPANEELIT

Oriveden Kodinkonehuolto myy ja asentaa laadukkaat aurinkopaneelit. Aurinkosähköratkaisut teemme yhteistyössä suomalaisen SW Energia Oy:n kanssa. Löydät lisätietoa aurinkosähköstä ja aurinkopaneeleista SW Energian sivuilta. Voit ottaa myös suoraan yhteyttä meihin ja neuvomme mielellämme sopivan aurinkoenergiaratkaisun valinnassa. 

Aurinkosähköä kesämökille 

Aurinkopaneeleiden avulla voidaan tuottaa sähköä helposti erilaisissa kohteissa. Erityisesti aurinkosähköjärjestelmä sopii paikkoihin, joissa ei ole kiinteää sähköverkkoa esimerkiksi mökille, veneelle tai asuntoautoon. Omakotitaloissa aurinkopaneeleilla tuotettu sähkö vähentää tarvetta ostaa sähköä. Aurinkoenergia on myös ympäristön kannalta hyvä ratkaisu. 

 

Aurinkosähköjärjestelmän mitoitukseen vaikuttaa moni asia. Autamme mielellämme asiakkaitamme sopivan aurinkosähköjärjestelmän valinnassa ja mitoituksessa. Tulemme tarvittaessa paikan päälle suunnittelemaan ja arvioimaan sopivan aurinkoenergiaratkaisun valitsemisessa. Palvelemme aurinkosähköasiakkaita Orivedellä, Tampereella ja lähikunnissa. 

 

Kokeneet asentajamme asentavat aurinkopaneelit kohteeseen kuin kohteeseen luotettavasti vuosien kokemuksella. Muistathan, että aurinkopaneelienasennustyöstä voit saada kotitalousvähennystä. 

Pyydä tarjous

Aurinkosähköjärjestelmän kokonaishinta riippuu valittavasta mallista ja tarvittavasta asennustyöstä. Aurinkopaneelit valitaan aina kohteen mukaan, joten saadaksesi hinta-arvion, ota yhteyttä ja pyydä tarjous.