MYYMME JA ASENNAMME MITSUBISHI ELECTRICIN ILMALÄMPÖPUMPUT

Oriveden Kodinkonehuolto myy, asentaa ja huoltaa Mitsubishi Electricin valmistamat laadukkaat ilmalämpöpumput. Voit tutustua Mitsubishi Electricin monipuoliseen ilmalämpöpumppumallistoon maahantuojan Scanoffice Oy:n sivuilla tai ottaa yhteyttä meihin. Myymme ja asennamme myös Scanvarm Oy:n maahantuomia Gree ilmalämpöpumppuja.

Sopiva ilmalämpöpumppu tilaan kuin tilaan

Mitsubishi Electricin ja Green mallistosta löytyy sopiva ilmalämpöpumppu niin suuren kuin pienenkin tilan lämmittämiseen. Ilmalämpöpumppu soveltuu mm. omakotitalojen, rivitalohuoneistojen, autotallien ja varastohallien lämmitykseen. Kesällä ilmalämpöpumppua voi käyttää tilojen viilennykseen. 

 

Oikein mitoitettu ja asennettu ilmalämpöpumppu säästää lämmityskuluissa. Myymme vain Scanoffice Oy:n maahantuomia Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumppuja, jotka on tehty toimimaan Suomen ilmastossa. Kaikki myymämme ilmalämpöpumput toimivat kaikissa ulkolämpötiloissa.

 

Annamme mielellämme neuvoja oikean ilmalämpöpumppumallin valintaan. Tulemme tarvittaessa paikan päälle suunnittelemaan ja arvioimaan sopivan ilmalämpöpumpun asennusta. Lisätietoa ilmalämpöpumpuista löydät myös maahantuojan sivuilta.

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUKSET JA HUOLLOT AMMATTITAIDOLLA

Kokeneet asentajamme asentavat ilmalämpöpumput luotettavasti ja nopeasti vuosien kokemuksella. Tarvittaessa teemme asennuksen jopa alle viikon kuluessa tilauksesta. Muistathan, että ilmalämpöpumpun asennustyöstä voit saada kotitalousvähennystä. 

 

Ilmalämpöpumppujen asentamisen lisäksi teemme Mitsubishi Electricin ja Green ilmalämpöpumppujen takuuhuollot ja korjaukset. Huollamme myös muiden merkkien ilmalämpöpumput. Säännöllisesti huollettu ilmalämpöpumppu kestää käytössä pidempään ja kuluttaa vähemmän energiaa.


Palvelemme ilmalämpöpumppuasiakkaitamme Orivedellä, Tampereella ja lähikunnissa.

Pyydä tarjous

Ilmalämpöpumpun kokonaishinta riippuu valittavasta mallista ja tarvittavasta asennustyöstä. Ilmalämpöpumppumalli valitaan aina kohteen mukaan, joten saadaksesi hinta-arvion, ota yhteyttä ja pyydä tarjous.